Ron Leibman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2002 Leonard Green (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr Lior Plepler (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Leonard Green (gościnnie)
0.0 1998 Leonard Green (gościnnie)
7.1
Noc na Manhattanie
Night Falls on Manhattan
1997 Leonard Green (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Leonard Green (gościnnie)
7.8 1995 Leonard Green (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Leonard Green (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Leonard Green (gościnnie)
7.3 1980 Leonard Green (gościnnie)
7.5
Kaz
1978 Leonard Green (gościnnie)
10.0 1961 Leonard Green (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ron Leibman filmy Ron Leibman najlepsze filmy Ron Leibman zdjęcia Ron Leibman galeria Ron Leibman biografia Ron Leibman nominacje Ron Leibman nagrody i wyróżnienia Ron Leibman filmografia Ron Leibman aktor Ron Leibman scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.