Ron Karabatsos
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1996 Portier Norman (gościnnie)
5.3 1996 Taksówkarz (gościnnie)
8.0 1995 Cliff (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Anthony Pellicanto (2004) (gościnnie)
5.5 1992 Fat Frank (gościnnie)
5.8
Kuszenie losu
Where Sleeping Dogs Lie
1991 Stan Reeb
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 (gościnnie)
7.2 1989 Kierownik klubu (gościnnie)
5.3
Zimna stal
Cold Steel
1987 Rybak
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 J.Z. / Ray (gościnnie)
10.0 1986 (gościnnie)
6.3 1986 Dave Christopher/Dominic Vincent/Vern Trudell (1986, 1989, 1992) (goś
7.6 1984 Brian Carmichael / Lucky Lacy / Monks (gościnnie)
7.3 1984 Ron (gościnnie)
7.1 1984 Barney (gościnnie)
8.2 1982 Bud Carlson (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Warden Baxter (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Ed Kellner (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Hector Lupa (gościnnie)
7.0 1978 Harvey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ron Karabatsos filmy Ron Karabatsos najlepsze filmy Ron Karabatsos zdjęcia Ron Karabatsos galeria Ron Karabatsos biografia Ron Karabatsos nominacje Ron Karabatsos nagrody i wyróżnienia Ron Karabatsos filmografia Ron Karabatsos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.