Ron Cook
Data urodzenia: South Shie

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8
Wilcze prawo: 1980
Red Riding: In the Year of Our Lord 1980
2009 Magpie (gościnnie)
8.4
Pamiętnik Anny Frank
Diary of Anne Frank, The
2009 Magpie (gościnnie)
3.7 2009 Magpie (gościnnie)
8.2
Mała Dorrit
Little Dorrit
2008 Magpie (gościnnie)
7.7
Domino
Burn Up
2008 Magpie (gościnnie)
7.3 2005 Magpie (gościnnie)
7.7 2005 Magpie (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Magpie (gościnnie)
9.0 2003 Magpie (gościnnie)
7.7 2000 Magpie (gościnnie)
7.0 1999 Magpie (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Magpie (gościnnie)
7.9
Sekrety i kłamstwa
Secrets & Lies
1996 Magpie (gościnnie)
8.0 1994 Magpie (gościnnie)
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Magpie (gościnnie)
7.0 1992 Magpie (gościnnie)
7.4
Kucharz, złodziej, jego żona i jej kochanek
Cook the Thief His Wife & Her Lover, The
1989 Magpie (gościnnie)
6.6
Peggy Sue wyszła za mąż
Peggy Sue Got Married
1986 Magpie (gościnnie)
7.0 1986 Magpie (gościnnie)
8.4 1982 Magpie (gościnnie)
7.4 1981 Magpie (gościnnie)
0.0 1979 Magpie (gościnnie)
0.0 1978 Magpie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ron Cook filmy Ron Cook najlepsze filmy Ron Cook zdjęcia Ron Cook galeria Ron Cook biografia Ron Cook nominacje Ron Cook nagrody i wyróżnienia Ron Cook filmografia Ron Cook aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.