Romy Rosemont
Data urodzenia: mąż Stephe

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Lea Seibert (gościnnie)
8.2
Avengers 3D
Avengers, The
2012 Lea Seibert (gościnnie)
7.2 2011 Lea Seibert (gościnnie)
5.8
Daj, proszę
Please Give
2010 Lea Seibert (gościnnie)
6.9 2010 Lea Seibert (gościnnie)
7.3 2009 Carole Hudson-Hummel
7.5
Imprezowo
Swingtown
2008 Lea Seibert (gościnnie)
7.8 2008 Kate (gościnnie)
7.9 2008 Lea Seibert (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Lea Seibert (gościnnie)
5.2
Terapia grupowa
Help Me Help You
2006 Lea Seibert (gościnnie)
8.3 2006 Lea Seibert (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Lea Seibert (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Detektyw Kathryn Slattery (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Lea Seibert (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Gail Dwight (gościnnie)
7.5 2005 Lea Seibert (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Lea Seibert (gościnnie)
8.9 2003 Lea Seibert (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Lea Seibert (gościnnie)
7.3 2002 Amy Burton (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Lea Seibert (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 Lea Seibert (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Profesor (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jacqui Franco (2002/2003/2004/2005) (gościnnie)
6.1
Kawaler
Bachelor, The
1999 Lea Seibert (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Lea Seibert (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Lea Seibert (gościnnie)
7.8
Lunatycy
Sleepwalkers
1997 Lea Seibert (gościnnie)
7.5 1997 Lea Seibert (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Lea Seibert (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Lea Seibert (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Lea Seibert (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Lea Seibert (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Lea Seibert (gościnnie)
5.5 1995 Lea Seibert (gościnnie)
7.8 1994 Lea Seibert (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Lea Seibert (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Lider (gościnnie)
7.3
Gra o życie
My Life
1993 Lea Seibert (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Lea Seibert (gościnnie)
6.7 1992 Lea Seibert (gościnnie)
10.0 1991 Lea Seibert (gościnnie)
6.6 1991 Lea Seibert (gościnnie)
7.2 1988 Lea Seibert (gościnnie)
0.0

0 Lea Seibert (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Romy Rosemont filmy Romy Rosemont najlepsze filmy Romy Rosemont zdjęcia Romy Rosemont galeria Romy Rosemont biografia Romy Rosemont nominacje Romy Rosemont nagrody i wyróżnienia Romy Rosemont filmografia Romy Rosemont aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.