Romuald Drobaczyński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 1987 Aktor(niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 Profesor Politechniki, wykładowca Andrzeja (gościnnie)
5.7 1978 Strażak
6.8 1975 Strażak
7.5 1969 Bukała
5.9 1962 Strażak
5.4 1958 Strażak

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Romuald Drobaczyński filmy Romuald Drobaczyński najlepsze filmy Romuald Drobaczyński zdjęcia Romuald Drobaczyński galeria Romuald Drobaczyński biografia Romuald Drobaczyński nominacje Romuald Drobaczyński nagrody i wyróżnienia Romuald Drobaczyński filmografia Romuald Drobaczyński aktor Romuald Drobaczyński reżyser Romuald Drobaczyński scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.