Rome Shadanloo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Asystentka Murray'a (gościnnie)
5.3 2011 Asystentka Murray'a (gościnnie)
4.3 2010 Asystentka Murray'a (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Asystentka Murray'a (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Kate (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Asystentka Murray'a (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rome Shadanloo filmy Rome Shadanloo najlepsze filmy Rome Shadanloo zdjęcia Rome Shadanloo galeria Rome Shadanloo biografia Rome Shadanloo nominacje Rome Shadanloo nagrody i wyróżnienia Rome Shadanloo filmografia Rome Shadanloo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.