Roman Kosierkiewicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1989 Aktor z trupy Łobojki
7.6 1987 Gajowy Skrzypczak
6.9 1987 Aktor w serialu Paulińskiego
7.1 1986 Szatniarz
7.7 1986 Majster remontujący pałac w Zatorach (gościnnie)
6.1 1985 Uwodziciel
6.8 1985 Listonosz
6.4 1984 Mieszkaniec Łuczyc
6.2 1984 Szatniarz w lokalu (niewymieniony w czołówce)
6.9 1983 Porucznik Ludwik Łubieński
8.3 1983 Mleczarz
6.6 1983 Dozorca w Zoo (gościnnie)
7.6 1982 Kolega Roberta(gościnnie)
6.3 1982 Kierownik restauracji (niewymieniony w czołówce)
7.8 1982 Polityk francuski uczestnik Kongresu Wersalskiego (niewymieniony w cz
6.5 1981 Pijaczek w pociągu
7.9 1980 Starewicz, dyrektor tartaku Kunickiego (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Kasjer na stacji kolejowej / Milicjant (gościnnie)
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 Gość lorda Bromptona (niewymieniony w czołówce)
6.3 1979 Wiecznie pijany sąsiad Joanny
7.6 1979
7.1 1977 Mieszkaniec Labriet
6.8 1977 Członek kierownictwa klubu piłkarskiego
8.1 1976 Znajomy podwożący Górnego do domu
7.8 1976 Kierownik w przedsiębiorstwie, miejscu pracy Leszka
6.7 1975
7.5 1973 Bogaty góral (gościnnie)
7.7 1965 Antoni, mężczyzna na poczcie (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roman Kosierkiewicz filmy Roman Kosierkiewicz najlepsze filmy Roman Kosierkiewicz zdjęcia Roman Kosierkiewicz galeria Roman Kosierkiewicz biografia Roman Kosierkiewicz nominacje Roman Kosierkiewicz nagrody i wyróżnienia Roman Kosierkiewicz filmografia Roman Kosierkiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.