Roman Knizka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1998 Peter Stiller (gościnnie)
0.0 1996 Roman (gościnnie)
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 Patrick (gościnnie)
0.0 1994 Martin Fürst(gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Lutz Schmedecke(gościnnie)
7.5 1981 Friedrich Merbold (gościnnie)
5.0 1981 Zawodowy zabójca Martin Miller (gościnnie)
7.0 1978 Lester v. Hagenberg (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roman Knizka filmy Roman Knizka najlepsze filmy Roman Knizka zdjęcia Roman Knizka galeria Roman Knizka biografia Roman Knizka nominacje Roman Knizka nagrody i wyróżnienia Roman Knizka filmografia Roman Knizka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.