Roman Bartosiewicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 1994 Sąsiad Borowskich
7.2 1988 Pułkownik Tyka - Zaklicki
6.5 1988 Doktor Jaskuła, pracownik Instytutu
7.1 1986 Oficer milicji
7.4 1984 Rademenes/Semenedar
7.4 1963 Władek, ordynans porucznika Michniewicza

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roman Bartosiewicz filmy Roman Bartosiewicz najlepsze filmy Roman Bartosiewicz zdjęcia Roman Bartosiewicz galeria Roman Bartosiewicz biografia Roman Bartosiewicz nominacje Roman Bartosiewicz nagrody i wyróżnienia Roman Bartosiewicz filmografia Roman Bartosiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.