Rolf Becker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Werner Stein (gościnnie)
0.0 1999 Malte
0.0 1997
0.0 1997 Doktor (gościnnie)
7.0 1997 Jan Holt (gościnnie)
0.0 1996 Trener Orth (gościnnie)
0.0 1994 Peter Stavenhagen
0.0 1994 Ecki
6.0 1993 Davey
0.0 1992 Herbert Moll
6.5 1992 Profesor dr Simoneit / Klaus Erwein (gościnnie)
0.0 1991 Dr. Rueggeberg
10.0 1991 Harry Pölz (gościnnie)
0.0 1990 Oscar Leo Stoll
0.0 1989 Mornier(gościnnie)
0.0 1988 Lehmann(gościnnie)
0.0 1988 Diedrichs / Jan Steuber (gościnnie)
0.0 1986 Przemysłowiec
10.0 1986 Doktor Werner (2000) (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
0.0 1978 Axel von Rambow
0.0 1978 Piccolomini
7.8 1977 Wolfgang Simonek (gościnnie)
6.2 1974 Wolfgang Horn / Herr Kussner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rolf Becker filmy Rolf Becker najlepsze filmy Rolf Becker zdjęcia Rolf Becker galeria Rolf Becker biografia Rolf Becker nominacje Rolf Becker nagrody i wyróżnienia Rolf Becker filmografia Rolf Becker aktor Rolf Becker scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.