Roger Walker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Ogrodnik
7.7
Bezkresny świat Herberta George'a Wellsa
Infinite Worlds of H.G. Wells, The
2001 Sierżant więzienny
0.0 2001 Pan Fitch (gościnnie)
10.0 1998 Barry Courtland
0.0 1997 Burt Barton(gościnnie)
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Barman (gościnnie)
7.0 1993 Len Shackleton (gościnnie)
0.0 1992 Frank Carruthers
0.0 1992 Bunny Charlson
6.8 1992 Pan Eliot (gościnnie)
8.1 1991 Brygadzista (1992) (gościnnie)
0.0 1990 Detektyw insp. Cyril Jacobs
5.0 1990 Jim Thatcher (1995)
0.0 1989 Pan Hector Troff (1989)
0.0 1989 Bert
0.0 1988 Jim Perkins(gościnnie)
0.0 1987 Kierownik pubu (1987) (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Denis (1994) (gościnnie)
0.0 1984
7.7 1983 Robert Leaven
0.0 1981 Ted Davies
7.4 1981 Simmonds (gościnnie)
7.0 1979 Black (1985) (gościnnie)
7.6 1970 Strażnik (gościnnie)
8.5 1955 Dziedzic (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roger Walker filmy Roger Walker najlepsze filmy Roger Walker zdjęcia Roger Walker galeria Roger Walker biografia Roger Walker nominacje Roger Walker nagrody i wyróżnienia Roger Walker filmografia Roger Walker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.