Roger Rose
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 VJ (gościnnie)
4.6
Super Hero Squad
Super Hero Squad Show, The
2009 VJ (gościnnie)
7.0 2003 VJ (gościnnie)
9.0 2003 VJ (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 VJ (gościnnie)
7.2
Strażnicy czasu
Time Squad
2001 VJ (gościnnie)
6.0 2001 VJ (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 VJ (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 VJ (gościnnie)
7.2
Kacza paczka
Quack Pack
1996 VJ (gościnnie)
7.3
Prawdziwe przygody Jonny'ego Questa
Real Adventures of Jonny Quest, The
1996 VJ (gościnnie)
7.8 1996 VJ (gościnnie)
7.7
Gdzie się podziała Carmen Sandiego?
Where on Earth Is Carmen Sandiego?
1994 VJ (gościnnie)
7.8 1992 VJ (gościnnie)
7.3
Gdzie jest Wally?
Where's Waldo?
1991 VJ (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 VJ (gościnnie)
7.4 1990 VJ (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 VJ (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 VJ (gościnnie)
9.0 1985 VJ (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 VJ (gościnnie)
7.8 1976 VJ (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roger Rose filmy Roger Rose najlepsze filmy Roger Rose zdjęcia Roger Rose galeria Roger Rose biografia Roger Rose nominacje Roger Rose nagrody i wyróżnienia Roger Rose filmografia Roger Rose aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.