Roger Rees
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
8.2
8.2

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Dr Colin Marlow (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Dr Todd Grossman (gościnnie)
7.2 2005 Dr Colin Marlow (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Dr Colin Marlow (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Dr Colin Marlow (gościnnie)
8.0 1997 Dr Colin Marlow (gościnnie)
0.0 1997 Dr Colin Marlow (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dr Colin Marlow (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dr Colin Marlow (gościnnie)
7.8 1996 Dr Colin Marlow (gościnnie)
8.4
Moje tak zwane życie
My So-Called Life
1994 Dr Colin Marlow (gościnnie)
7.1 1994 Dr Colin Marlow (gościnnie)
6.1
Stój, bo mamuśka strzela
Stop! Or My Mom Will Shoot
1992 Dr Colin Marlow (gościnnie)
7.2
Góry Księżycowe
Mountains of the Moon
1990 Dr Colin Marlow (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Dr Colin Marlow (gościnnie)
0.0 1988 Dr Colin Marlow (gościnnie)
0.0 1987 Dr Colin Marlow (gościnnie)
7.5 1984 Dr Colin Marlow (gościnnie)
10.0
Nicholas Nickleby
Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The
1982 Dr Colin Marlow (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Dr Colin Marlow (gościnnie)
4.0 1979 Dr Colin Marlow (gościnnie)
7.2 1979 Dr Colin Marlow (gościnnie)
0.0 1976 Dr Colin Marlow (gościnnie)
0.0

0 Dr Colin Marlow (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roger Rees filmy Roger Rees najlepsze filmy Roger Rees zdjęcia Roger Rees galeria Roger Rees biografia Roger Rees nominacje Roger Rees nagrody i wyróżnienia Roger Rees filmografia Roger Rees aktor Roger Rees reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.