Roger R. Cross
Data urodzenia: 1969-10-19
Miejsce urodzenia: Christiana, Jamajka

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Hybryda (gościnnie)
0.0 2011 Hybryda (gościnnie)
0.0 2011 Hybryda (gościnnie)
7.3 2010 Hybryda (gościnnie)
7.8 2008 Hybryda (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Hybryda (gościnnie)
6.8 2007 Hybryda (gościnnie)
7.8 2007 Agent Ringu (gościnnie)
8.0 2004 Hybryda (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Hybryda (gościnnie)
3.5 2003 Hybryda (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Hybryda (gościnnie)
6.5
W zasięgu strzału
Liberty Stands Still
2002 Hybryda (gościnnie)
7.8 2002 Hybryda (gościnnie)
8.0 2002 Hybryda (gościnnie)
7.4 2001 Hybryda (gościnnie)
7.3 2001 Hybryda (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Hybryda (gościnnie)
5.8
Wyścigi Nascar
Nascar Racers
2000 Hybryda (gościnnie)
9.0 2000 Hybryda (gościnnie)
8.0 2000 Hybryda (gościnnie)
7.3 2000 Hybryda (gościnnie)
7.3
Podwójne zagrożenie
Double Jeopardy
1999 Hybryda (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Hybryda (gościnnie)
8.8 1998 Hybryda (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Hybryda (gościnnie)
6.0
Uwolnić orkę 3
Free Willy 3: The Rescue
1997 Hybryda (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Hybryda (gościnnie)
6.8 1996 Hybryda (gościnnie)
6.3 1995 Hybryda (gościnnie)
7.7 1995 Hybryda (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Hybryda (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Hybryda (gościnnie)
7.1 1994 Hybryda (gościnnie)
6.9 1993 Hybryda (gościnnie)
8.2 1993 Hybryda (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Agent Rice / Oficer Green / Szeregowy Kittel / Porucznik Brophy (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Hybryda (gościnnie)
6.8 1991 Hybryda (gościnnie)
7.5 1990 Hybryda (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roger R. Cross filmy Roger R. Cross najlepsze filmy Roger R. Cross zdjęcia Roger R. Cross galeria Roger R. Cross biografia Roger R. Cross nominacje Roger R. Cross nagrody i wyróżnienia Roger R. Cross filmografia Roger R. Cross aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.