Roger Ostime
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1996 (gościnnie)
9.0 1989 Ojciec Gladys (gościnnie)
7.9 1986 Charles Renton (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Norman Parker (gościnnie)
0.0 1983 Sherlock Holmes
10.0 1982 Pan Powell (gościnnie)
0.0 1981 Padre (gościnnie)
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Reporter (gościnnie)
6.2 1980 Lokaj (gościnnie)
8.2 1980 Cyril (gościnnie)
7.7
Zagubieni chłopcy
Lost Boys, The
1978 Sir George Lewis
5.5 1977 Pan Westwood
0.0 1976 Usher(gościnnie)
0.0 1969 Mężczyzna w mieście (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roger Ostime filmy Roger Ostime najlepsze filmy Roger Ostime zdjęcia Roger Ostime galeria Roger Ostime biografia Roger Ostime nominacje Roger Ostime nagrody i wyróżnienia Roger Ostime filmografia Roger Ostime aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.