Roger Jackson
Data urodzenia: 1956-08-29
Miejsce urodzenia: Atlanta, Georgia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2005 Horton / Paul Walker / Franklin D. Roosevelt / Zabójca o twarzy ducha
6.0 2001 Michaels (głos)
5.9
Krzyk 3
Scream 3
2000 Głos telefonu
7.6
Zapasy na śmierć i życie
Celebrity Deathmatch
1998 Groucho Marx / Mel Gibson (głos) (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Mojo Jojo (głos)
8.0 1993 Hol Horse (ang.) (głos)
8.5 1979 Mechanik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roger Jackson filmy Roger Jackson najlepsze filmy Roger Jackson zdjęcia Roger Jackson galeria Roger Jackson biografia Roger Jackson nominacje Roger Jackson nagrody i wyróżnienia Roger Jackson filmografia Roger Jackson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.