Roger Hume
Data urodzenia: 1940-11-11
Miejsce urodzenia: 1996-08-24
Stan cywilny: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1992 Colleboeuf (gościnnie)
7.5
Rybka zwana Wandą
Fish Called Wanda, A
1988 Ślusarz
0.0 1985 Detektyw
8.0 1985 Pan Hollybush
0.0 1985 Sir Alan Rockwell (gościnnie)
0.0 1980 Wikary
6.0
Edward i Pani Simpson
Edward & Mrs. Simpson
1978 Humphrey Butler
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Reg (1979) (gościnnie)
0.0 1974 Inspektor Palmer (gościnnie)
4.0 1974 Dr Smythe (gościnnie)
7.3
Agresja
Offence, The
1973 (niewymieniony w czołówce)
8.5 1972 Detektyw inspektor Moss (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roger Hume filmy Roger Hume najlepsze filmy Roger Hume zdjęcia Roger Hume galeria Roger Hume biografia Roger Hume nominacje Roger Hume nagrody i wyróżnienia Roger Hume filmografia Roger Hume aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.