Roger Evans
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pan Chisolm
2.0 2009 Teddy
8.3
Podróż do piekła
Banged Up Abroad
2006 David Evans
7.7
Prawo Murphy'ego
Murphy's Law
2003 Anthony Taylor (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Terry Sykes (gościnnie)
7.5 1999 Inca
0.0 1999 Listonosz
9.0 1997 Roger Evans (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Micky (gościnnie)
0.0 1994 Gareth Spencer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roger Evans filmy Roger Evans najlepsze filmy Roger Evans zdjęcia Roger Evans galeria Roger Evans biografia Roger Evans nominacje Roger Evans nagrody i wyróżnienia Roger Evans filmografia Roger Evans aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.