Roger Brierley
Data urodzenia: 1935-06-02
Miejsce urodzenia: 2005-09-23
Stan cywilny: Stockport, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Pan Justice Rean (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Pan Getty (gościnnie) (niewymieniony
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Przedsiębiorca pogrzebowy (gościnnie)
7.1 1999 Dr Kemp
0.0 1998 Głowa
3.0 1997 General manager
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Doktor (gościnnie)
8.3
Zdobywcy
Buccaneers, The
1995 Poseł z Lincoln
6.0 1995 Patolog (1996) (gościnnie)
5.0
Trójkąt namiętności
Business Affair, A
1994 Barrister
9.2
Dno
Bottom
1991 Sir Roger Cobham (gościnnie)
7.7
Jaś Fasola
Mr. Bean
1990 (gościnnie)
8.7 1990 Sir Roderick Glossop (gościnnie)
0.0 1989 Menadżer hotelu
0.0 1989 Gerald (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 William Curd (gościnnie)
7.5
Rybka zwana Wandą
Fish Called Wanda, A
1988 Davidson
10.0 1987 Edgar Whitney (gościnnie)
0.0 1986 (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Koroner (gościnnie)
10.0 1985 Minister / Pan Justice Welbeck / Wielebny Phelps
10.0 1985 Minister / Pan Justice Welbeck / Wielebny Phelps
0.0 1982 Dr Sedun
0.0 1981
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Brian (gościnnie)
6.5 1980 Terrorysta
8.5
Szlachetnie urodzona
To the Manor Born
1979 Policjant (gościnnie)
8.0 1979 Cyril (gościnnie)
0.0 1978 Pośrednik w handlu nieruchomościami
0.0 1978 Pan Grice (gościnnie)
9.1
Nie ma mitu bez kitu
Ripping Yarns
1976 Pan Hopper (gościnnie)
8.0 1974 Osborne (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
9.0 1970 Pomocnik w parku (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Trevor (gościnnie)
8.6 1962 Francis (1969) / Dyrektor (1975) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roger Brierley filmy Roger Brierley najlepsze filmy Roger Brierley zdjęcia Roger Brierley galeria Roger Brierley biografia Roger Brierley nominacje Roger Brierley nagrody i wyróżnienia Roger Brierley filmografia Roger Brierley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.