Roger Bingham
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999 Strażnik
7.9
Liga dżentelmenów
League of Gentlemen, The
1999 Hot Wax Sexplorer (gościnnie) (2002) (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Taksówkarz (gościnnie)
6.0 1997 Oficer (gościnnie)
7.0 1993 Pacjent (gościnnie)
6.8 1992 Whitby kapitan (gościnnie)
0.0 1990
7.0
Ten idiota Bert Rigby
Bert Rigby, You're a Fool
1989 Kumpel Bert'a

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roger Bingham filmy Roger Bingham najlepsze filmy Roger Bingham zdjęcia Roger Bingham galeria Roger Bingham biografia Roger Bingham nominacje Roger Bingham nagrody i wyróżnienia Roger Bingham filmografia Roger Bingham aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.