Rodney J. Hobbs
Data urodzenia: 1972-04-21
Miejsce urodzenia: Memphis, Tennessee, USA
Stan cywilny: żona Freda C. Hobbs (od 26.05.2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2011 Pracownik (gościnnie)
6.3 2010 Pracownik (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Akrobata na trapezie (gościnnie)
7.7 2009 Pracownik (gościnnie)
8.0 2008 Pracownik (gościnnie)
5.0 2008 Pracownik (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pracownik (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Lekarz (gościnnie)
7.8 2003 Pracownik (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Ślusarz (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Pracownik (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Policjant / Quid (sceny usunięte) (niewymieniony w czołówce)
6.8 1997 Pracownik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rodney J. Hobbs filmy Rodney J. Hobbs najlepsze filmy Rodney J. Hobbs zdjęcia Rodney J. Hobbs galeria Rodney J. Hobbs biografia Rodney J. Hobbs nominacje Rodney J. Hobbs nagrody i wyróżnienia Rodney J. Hobbs filmografia Rodney J. Hobbs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.