Rodney Eastman
Data urodzenia: 1967-01-01
Miejsce urodzenia: Montreal, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ronnie Purnell (gościnnie)
6.9 2011 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.2 2010 Ronnie Purnell (gościnnie)
5.3 2010 Ronnie Purnell (gościnnie)
6.6 2010 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Lee Skelling (gościnnie)
7.1 2007 Ronnie Purnell (gościnnie)
8.3 2006 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ricky Duval (gościnnie)
8.1
Dotyk zła
Touching Evil
2004 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.3 2004 Clark Kranen (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Ronnie Purnell (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.5 2002 Del Johnston (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Keith Driscoll (2001) (gościnnie)
6.1
Straceńcza misja
Dead Men Can't Dance
1997 Ronnie Purnell (gościnnie)
5.2 1996 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.7 1995 Ronnie Purnell (gościnnie)
8.2
Klinika uniwersytecka
University Hospital
1995 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Ronnie Purnell (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.6 1993 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Ronnie Purnell (gościnnie)
8.7 1992 Ronnie Purnell (gościnnie)
6.7 1992 Ronnie Purnell (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.2
Gangsterzy
Mobsters
1991 Ronnie Purnell (gościnnie)
5.7 1989 Ronnie Purnell (gościnnie)
9.5 1988 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Ronnie Purnell (gościnnie)
5.5 1986 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.0 1984 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.3 1984 Ronnie Purnell (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Ronnie Purnell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rodney Eastman filmy Rodney Eastman najlepsze filmy Rodney Eastman zdjęcia Rodney Eastman galeria Rodney Eastman biografia Rodney Eastman nominacje Rodney Eastman nagrody i wyróżnienia Rodney Eastman filmografia Rodney Eastman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.