Roderick Smith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Barry(gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Greg Hadley (gościnnie)
6.0 1995 Sgt Keith Lardner
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Whiskers (gościnnie)
8.4 1989 Gary Belstead (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 DS Spalding (gościnnie)
10.0 1980 Eddie Spender (gościnnie)
1.0 1975 Brian (gościnnie)
10.0 1973 Brian Kirby (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Cruikshank (gościnnie)
8.6 1962 Des (1977) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roderick Smith filmy Roderick Smith najlepsze filmy Roderick Smith zdjęcia Roderick Smith galeria Roderick Smith biografia Roderick Smith nominacje Roderick Smith nagrody i wyróżnienia Roderick Smith filmografia Roderick Smith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.