Rod Britt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2009 (narrator) (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Dyrektor banku (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Kapelan (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Peter Gregory (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 (narrator) (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 (narrator) (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Mężczyzna (gościnnie)
5.0
Andy Richter - władca wszechświata
Andy Richter Controls the Universe
2002 (narrator) (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 (narrator) (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 (narrator) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 (narrator) (gościnnie)
6.6
Szkoła czarownic
Craft, The
1996 (narrator) (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 (narrator) (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 (narrator) (gościnnie)
7.0 1993 (narrator) (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 (narrator) (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 (narrator) (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 (narrator) (gościnnie)
5.7 1986 (narrator) (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (narrator) (gościnnie)
7.0 1979 (narrator) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rod Britt filmy Rod Britt najlepsze filmy Rod Britt zdjęcia Rod Britt galeria Rod Britt biografia Rod Britt nominacje Rod Britt nagrody i wyróżnienia Rod Britt filmografia Rod Britt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.