Rochelle Aytes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Amber James (gościnnie)
0.0 2011 Amber James (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Amber James (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Isabelle Wilson (gościnnie)
7.5
Brud
Dirt
2007 Amber James (gościnnie)
7.8 2007 Amber James (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Amber James (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Felicia Saroyan (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Amber James (gościnnie)
7.3 2004 Sienna (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Amber James (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Hostessa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rochelle Aytes filmy Rochelle Aytes najlepsze filmy Rochelle Aytes zdjęcia Rochelle Aytes galeria Rochelle Aytes biografia Rochelle Aytes nominacje Rochelle Aytes nagrody i wyróżnienia Rochelle Aytes filmografia Rochelle Aytes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.