Rocco Sisto
Data urodzenia: 1953-02-08
Miejsce urodzenia: Bari, Włochy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Młody Junior Soprano (gościnnie)
0.0 2011 Młody Junior Soprano (gościnnie)
7.7 2011 Pan Rossi
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Młody Junior Soprano (gościnnie)
7.6 2001 Młody Junior Soprano (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Młody Junior Soprano (gościnnie)
7.9 1997 Młody Junior Soprano (gościnnie)
6.3
Egzekutor
Eraser
1996 Młody Junior Soprano (gościnnie)
7.0 1995 Młody Junior Soprano (gościnnie)
8.1
Życie Carlita
Carlito's Way
1993 Młody Junior Soprano (gościnnie)
6.8
Krwawa Maria
Innocent Blood
1992 Młody Junior Soprano (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Młody Junior Soprano (gościnnie)
6.3 1986 Młody Junior Soprano (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rocco Sisto filmy Rocco Sisto najlepsze filmy Rocco Sisto zdjęcia Rocco Sisto galeria Rocco Sisto biografia Rocco Sisto nominacje Rocco Sisto nagrody i wyróżnienia Rocco Sisto filmografia Rocco Sisto aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.