Rocco Papaleo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Nicola Palmieri
7.0
Zakochani w Rzymie
To Rome With Love
2012
7.0 2010 Nicola Palmieri
6.2 2009 Arnolfo
0.0 2008 Ugo
10.0 2006 Razza
0.0 2004 Rocco Amato
0.0 2000
9.5 1989 Kapral Rocco Melloni

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rocco Papaleo filmy Rocco Papaleo najlepsze filmy Rocco Papaleo zdjęcia Rocco Papaleo galeria Rocco Papaleo biografia Rocco Papaleo nominacje Rocco Papaleo nagrody i wyróżnienia Rocco Papaleo filmografia Rocco Papaleo aktor Rocco Papaleo reżyser Rocco Papaleo scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.