Robin Wentworth
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1976 Inspektor Munn(gościnnie)
7.6 1970 Wellbeloved (gościnnie)
10.0 1968 Charlie (gościnnie)
10.0 1965 Ted Dawson (prezes klubu)
8.1 1964 Tangey (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Profesor Horner (gościnnie)
0.0 1962 (gościnnie)
8.6 1962 George / Higgins (1962) / Cooper (1963) / Tom Lewthwaite (1967) (gośc
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Kierownik (1962) (gościnnie)
7.6 1955 John Durbeyfield
4.7 1955 Sierż. Wharton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robin Wentworth filmy Robin Wentworth najlepsze filmy Robin Wentworth zdjęcia Robin Wentworth galeria Robin Wentworth biografia Robin Wentworth nominacje Robin Wentworth nagrody i wyróżnienia Robin Wentworth filmografia Robin Wentworth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.