Robin Thomas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2011 Ojciec Dana (gościnnie)
5.0 2010 Ojciec Dana (gościnnie)
7.9
Druga szansa
Life Unexpected
2010 Ojciec Dana (gościnnie)
7.7 2009 Alan Freeman (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Ojciec Dana (gościnnie)
7.1 2008 Charles (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Robert Fordham (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Ojciec Dana (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Ojciec Dana (gościnnie)
8.3 2006 Ojciec Dana (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Ojciec Dana (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Richard King (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ojciec Dana (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Ojciec Dana (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Vic Jackson (gościnnie)
7.3 2004 Abel Bloom (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ojciec Dana (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Ojciec Dana (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ojciec Dana (gościnnie)
7.3 2002 Bret Betancourt (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Ojciec Dana (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Ojciec Dana (gościnnie)
8.1 2000 Ojciec Dana (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Bill Dorton (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Ojciec Dana (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Ojciec Dana (gościnnie)
7.0 1996 Ojciec Dana (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Ojciec Dana (gościnnie)
7.0 1995 Ojciec Dana (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Ojciec Dana (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Ojciec Dana (gościnnie)
6.0 1993 Ojciec Dana (gościnnie)
7.8 1993 Ojciec Dana (gościnnie)
8.6 1992 Ojciec Dana (gościnnie)
7.1
Syn wyspy
Island Son
1989 Ojciec Dana (gościnnie)
7.2 1988 Ojciec Dana (gościnnie)
7.5 1987 Ojciec Dana (gościnnie)
6.3 1986 Ojciec Dana (gościnnie)
7.6 1984 Ojciec Dana (gościnnie)
8.3 1982 Ojciec Dana (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robin Thomas filmy Robin Thomas najlepsze filmy Robin Thomas zdjęcia Robin Thomas galeria Robin Thomas biografia Robin Thomas nominacje Robin Thomas nagrody i wyróżnienia Robin Thomas filmografia Robin Thomas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.