Robin Pearson Rose
Data urodzenia: mąż Kent W

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2007 Patricia (gościnnie)
8.0 2007 Alice Geiger (gościnnie)
8.1 2005 Patricia (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Patricia (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Patricia (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Patricia (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Patricia (gościnnie)
7.6 2000 Patricia (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Patricia (gościnnie)
0.0 1996 Patricia (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Patricia (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Patricia (gościnnie)
7.6
Bez lęku
Fearless
1993 Patricia (gościnnie)
7.7 1989 Patricia (gościnnie)
5.8
Akt wiary
Promised a Miracle
1988 Patricia (gościnnie)
5.7 1987 Patricia (gościnnie)
5.7 1986 Patricia (gościnnie)
7.5 1985 Patricia (gościnnie)
9.0 1984 Patricia (gościnnie)
8.2 1980 Patricia (gościnnie)
7.4 1975 Patricia (gościnnie)
0.0

0 Patricia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robin Pearson Rose filmy Robin Pearson Rose najlepsze filmy Robin Pearson Rose zdjęcia Robin Pearson Rose galeria Robin Pearson Rose biografia Robin Pearson Rose nominacje Robin Pearson Rose nagrody i wyróżnienia Robin Pearson Rose filmografia Robin Pearson Rose aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.