Robin Langford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1984 Duc de Sarlat(gościnnie)
5.6
Twierdza
Keep, The
1983 Komando S.S.
6.2 1983 Pan Yates
8.2
Ludzie Smiley'a
Smiley's People
1982 Recepcjonista z Blue Diamond (gościnnie)
0.0 1976 Eddie Sturgess(gościnnie)
0.0 1972 Richard Shelton
6.6 1972 Rosyjski chłopak
0.0 1971 Martin
10.0 1964 Chłopak (gościnnie)
8.6 1962 Richard Griffin (1972) (gościnnie)
8.7 1954 Peter Pitt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robin Langford filmy Robin Langford najlepsze filmy Robin Langford zdjęcia Robin Langford galeria Robin Langford biografia Robin Langford nominacje Robin Langford nagrody i wyróżnienia Robin Langford filmografia Robin Langford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.