Robin Kermode
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2003 Administrator szpitala (gościnnie)
8.7
Każdy z każdym
Coupling
2000 Dr Reynolds (gościnnie)
8.9
Niegrzeczni faceci
Men Behaving Badly
1992 Ray (gościnnie)
5.0 1990 Gary (gościnnie)
0.0 1989 HughTrendle
0.0 1989 Jonathan (gościnnie)
0.0 1987 Alan
0.0 1984 Arnold Dowson
8.0 1982 Jack Hartingdon (odcinek 7)
7.5 1981 David Peel

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robin Kermode filmy Robin Kermode najlepsze filmy Robin Kermode zdjęcia Robin Kermode galeria Robin Kermode biografia Robin Kermode nominacje Robin Kermode nagrody i wyróżnienia Robin Kermode filmografia Robin Kermode aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.