Robin Givens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 (gościnnie)
0.0 2011 (gościnnie)
10.0 2010 (gościnnie)
7.8 2007 (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 (gościnnie)
7.3 2001 (gościnnie)
10.0
DAG
2000 (gościnnie)
9.5 1999 (gościnnie)
6.3 1996 (gościnnie)
10.0 1996 (gościnnie)
8.1 1996 (gościnnie)
0.0 1995 (gościnnie)
10.0 1995 (gościnnie)
0.0 1994 (gościnnie)
6.1
Bumerang
Boomerang
1992 (gościnnie)
7.0 1992 (gościnnie)
8.3 1992 (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 (gościnnie)
4.8 1986 (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 (gościnnie)
10.0 1983 (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robin Givens filmy Robin Givens najlepsze filmy Robin Givens zdjęcia Robin Givens galeria Robin Givens biografia Robin Givens nominacje Robin Givens nagrody i wyróżnienia Robin Givens filmografia Robin Givens aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.