Robin Dunne
Data urodzenia: 1976-11-19
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada
Stan cywilny: żona Heidi Lenhart (od 2002, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2007 Hayden Cruise (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Hayden Cruise (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Hayden Cruise (gościnnie)
0.0 2002 Hayden Cruise (gościnnie)
7.3 2002 Hayden Cruise (gościnnie)
5.7 2001 Hayden Cruise (gościnnie)
6.6
Mocne uderzenie
Big Hit, The
1998 Hayden Cruise (gościnnie)
10.0 1998 Hayden Cruise (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Hayden Cruise (gościnnie)
7.3
Przygody Sindbada żeglarza
Adventures of Sindbad, The
1996 Hayden Cruise (gościnnie)
9.0
Moje życie pod psem
My life as a Dog
1996 Hayden Cruise (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Hayden Cruise (gościnnie)
10.0 1994 Hayden Cruise (gościnnie)
10.0 1993 Hayden Cruise (gościnnie)
7.7
Droga do Avonlea
Road to Avonlea
1989 Hayden Cruise (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robin Dunne filmy Robin Dunne najlepsze filmy Robin Dunne zdjęcia Robin Dunne galeria Robin Dunne biografia Robin Dunne nominacje Robin Dunne nagrody i wyróżnienia Robin Dunne filmografia Robin Dunne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.