Robin Duke
Data urodzenia: 1954-03-13
Miejsce urodzenia: St. Catharines, Kanada
Stan cywilny: mąż Hendrik Riik, dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Ciotka Min (gościnnie)
10.0 1999 Ciotka Min (gościnnie)
6.4
Mężowie i żona
Multiplicity
1996 Ciotka Min (gościnnie)
7.8 1996 Ciotka Min (gościnnie)
6.4
Kocham kłopoty
I Love Trouble
1994 Ciotka Min (gościnnie)
6.3
Tylko ty
Only You
1992 Ciotka Min (gościnnie)
6.0 1992 Ciotka Min (gościnnie)
7.8 1990 Ciotka Min (gościnnie)
4.0 1976 Ciotka Min (gościnnie)
10.0 1975 Ciotka Min (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robin Duke filmy Robin Duke najlepsze filmy Robin Duke zdjęcia Robin Duke galeria Robin Duke biografia Robin Duke nominacje Robin Duke nagrody i wyróżnienia Robin Duke filmografia Robin Duke aktor Robin Duke scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.