Robin Dearden
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2008 Uczuciowa kobieta (gościnnie)
7.2
Pokolenia
Generations
1989 Uczuciowa kobieta (gościnnie)
7.0 1984 Uczuciowa kobieta (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Uczuciowa kobieta (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Uczuciowa kobieta (gościnnie)
7.5 1983 Uczuciowa kobieta (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Uczuciowa kobieta (gościnnie)
6.2 1982 Uczuciowa kobieta (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Uczuciowa kobieta (gościnnie)
8.5 1981 Uczuciowa kobieta (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Uczuciowa kobieta (gościnnie)
10.0 1976 Uczuciowa kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robin Dearden filmy Robin Dearden najlepsze filmy Robin Dearden zdjęcia Robin Dearden galeria Robin Dearden biografia Robin Dearden nominacje Robin Dearden nagrody i wyróżnienia Robin Dearden filmografia Robin Dearden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.