Robin Askwith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Mick but
10.0 2011 Vincent carney
7.0 2004 (on sam)
6.7 2000 Brytyjski żeglarz
7.5
Lekarze
Doctors
2000 David Cordman (gościnnie)
0.0 1984 Dave Deacon
0.0 1973 Fred Pickering
0.0 1970 Robbie Clay (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
0.0 1968 Hewie Heriot (gościnnie)
4.7 1955 Młody człowiek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robin Askwith filmy Robin Askwith najlepsze filmy Robin Askwith zdjęcia Robin Askwith galeria Robin Askwith biografia Robin Askwith nominacje Robin Askwith nagrody i wyróżnienia Robin Askwith filmografia Robin Askwith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.