Roberto 'Sanz' Sanchez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Oficer Policji (gościnnie)
0.0 2010 Oficer Policji (gościnnie)
0.0 2009 Oficer Policji (gościnnie)
0.0 2009 Oficer Policji (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Twardy facet (gościnnie)
8.3
Terapia
In Treatment
2008 Oficer Policji (gościnnie)
7.9 2008 Oficer Policji (gościnnie)
8.1 2007 Oficer Policji (gościnnie)
7.8 2007 Szef kolumbijskiego kartelu (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Oficer policji / Agent Secret Service (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Oficer Policji (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Rubin (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Tim Traule (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Oficer Policji (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Wes (niewymieniony w czołówce)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Oficer Policji (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Oficer Policji (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Oficer Policji (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Oficer Policji (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Oficer Policji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roberto 'Sanz' Sanchez filmy Roberto 'Sanz' Sanchez najlepsze filmy Roberto 'Sanz' Sanchez zdjęcia Roberto 'Sanz' Sanchez galeria Roberto 'Sanz' Sanchez biografia Roberto 'Sanz' Sanchez nominacje Roberto 'Sanz' Sanchez nagrody i wyróżnienia Roberto 'Sanz' Sanchez filmografia Roberto 'Sanz' Sanchez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.