Roberto Ballesteros
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.1 2009 Ricardo Calderón
8.8 2007 Genaro Arreola
8.7 2007 El Gallo
7.0 2006 Bruno Zubieta
4.8 2005 Arcadio
5.9 2005 Cristobal
7.5
Grzesznica
Amarte es mi pecado
2004 Marcelo Previni
8.0 2004 Justo Hernández
7.7
Zdradzona miłość
Amar Otra Vez
2003 Julio Morales Ponce
7.8
Córka przeznaczenia
Niña... amada mía
2003 Melchor Arrieta
4.5 2001 Casimiro
7.7 2001 Servando
8.0 2001 Komendant Epigmenio Nava
0.0 2000 Rodolfo Galván
7.8
Cena miłości
Precio de tu amor, El
2000 Rodolfo Galván
8.3
Porywy Serca
Por Tu Amor
1999 Sandro Valle
7.0 1999 Gonzalo / Sr. Penumbra
7.1
Paloma
Preciosa
1998 Sandor
7.6
Daniela i przyjaciele
Diario de Daniela, El
1998 Barto
9.0 1998 Carmelo
7.7
Maria Isabela
María Isabel
1997 Armando
7.8 1997 Federico
8.5 1996 Rufino
10.0 1995
8.6 1994 Vicente Guerrero
6.9 1992 Cordelio
0.0 1991 Adolfo Molina
0.0 1990 Mateo
10.0 1989 Arturo D`Angelle
8.0
Biedna panienka Limantour
Pobre Señorita Limantour, La
1987 German
7.0 1987 Antonio
2.0 1987 German Laprida
5.0 1986
0.0 1986 Nestor
0.0 1985 (gościnnie)
0.0 1985 César
0.0 1984 Angelo
4.0 1983 Macario
0.0 1981 Martin
0.0 1980 Julian
0.0 1979
1.0 1978 Jose Aparicio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roberto Ballesteros filmy Roberto Ballesteros najlepsze filmy Roberto Ballesteros zdjęcia Roberto Ballesteros galeria Roberto Ballesteros biografia Roberto Ballesteros nominacje Roberto Ballesteros nagrody i wyróżnienia Roberto Ballesteros filmografia Roberto Ballesteros aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.