Robert Więckiewicz
Data urodzenia: 1967-06-30
Miejsce urodzenia: Nowa Ruda, Polska
Stan cywilny: żona Natalia Adaszyńska, syn

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Leopold Socha
7.2 2011 Leopold Socha
7.9
W ciemności
In Darkness
2011 Leopold Socha
7.6 2010 Leopold Socha
4.4 2010 Leopold Socha
6.6 2010 Leopold Socha
5.2 2010 Leopold Socha
6.5 2009 Leopold Socha
7.4 2009 Leopold Socha
5.5 2009 Leopold Socha
6.4 2009 Leopold Socha
7.1 2008 Leopold Socha
7.9 2007 Leopold Socha
7.9 2004 Leopold Socha
6.9 2004 Leopold Socha
6.7 2003 Leopold Socha
6.1 2003 Leopold Socha
6.6 2003 Leopold Socha
7.2 2003 Leopold Socha
7.4 2002 Leopold Socha
7.0 2001 Leopold Socha
4.0 2001 Leopold Socha
5.4 2000 Leopold Socha
7.3 2000 Leopold Socha
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Leopold Socha
7.4
Księżniczka Sissi
Princess Sissi
1997 Leopold Socha
7.3 1994 Leopold Socha

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Więckiewicz filmy Robert Więckiewicz najlepsze filmy Robert Więckiewicz zdjęcia Robert Więckiewicz galeria Robert Więckiewicz biografia Robert Więckiewicz nominacje Robert Więckiewicz nagrody i wyróżnienia Robert Więckiewicz filmografia Robert Więckiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.