Robert Wabich
Data urodzenia: 1967-05-30
Miejsce urodzenia: Kamień Pomorski, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Ochroniarz w stadninie (gościnnie)
5.7 2010 Barman
5.8 2010 Dariusz Burdas, redaktor czasopisma "Tryskaj Zdrowiem" (gościnnie)
7.4 2009 Lisowski
7.5 2009 Dyżurny w rku
6.4 2009 Grabowski (gościnnie)
6.7 2008 Ryszard, szef Maćka (gościnnie)
7.1 2008 Kierowca (gościnnie)
6.3 2008 Mężczyzna w barze Bruna (gościnnie) (
7.7 2007 Mężczyzna w płaszczu (gościnnie)
5.1 2007 Olek, pracownik "Jagi"
3.7 2007 Marian Oblizały "Łańcuszek"
4.8 2006 Mirosław Grat (gościnnie)
5.4 2006 (gościnnie)
4.4 2006 Mechanik, kolega Romana
5.6 2005 Włodek (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 SS-man (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Manager restauracji (gościnnie)
6.9 2004 Hubert, brat Patrycji
8.1 2003 Wasiak, komendant posterunku w Józefowie (gościnnie)
7.6
Dziewczyny i miłość
Girls in Love
2003 (polski dubbing)
7.2 2003 "Fazi" (gościnnie)
7.2 2002 Sprzedawca (głos) (gościnnie)
6.2 2001 "Słoń", człowiek "Wieśka"
7.2 2001 Drukarz
5.7 2000 Lekarz
5.4 2000 Komendant, szef "Gliniarza" i "Mroza"
8.0 1999 Robotnik na budowie domu Adama
5.3 1999 Kumpel Basiaka
6.1 1999 Strażnik w areszcie
7.2 1997 Alfons
7.0 1996 (gościnnie)
7.4 1995 Wartownik
7.5 1995 Goryl "Bossa"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Wabich filmy Robert Wabich najlepsze filmy Robert Wabich zdjęcia Robert Wabich galeria Robert Wabich biografia Robert Wabich nominacje Robert Wabich nagrody i wyróżnienia Robert Wabich filmografia Robert Wabich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.