Robert Vahey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Pan Beresford (gościnnie)
0.0 1985 Bill Sayers
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Harry (gościnnie)
0.0 1978 Arthur Pitts
8.6 1962 Tom Ashton (1972) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Vahey filmy Robert Vahey najlepsze filmy Robert Vahey zdjęcia Robert Vahey galeria Robert Vahey biografia Robert Vahey nominacje Robert Vahey nagrody i wyróżnienia Robert Vahey filmografia Robert Vahey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.