Robert Swann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2001 Simon (gościnnie)
5.0 2001 Dr Chamberlain (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Len McCarthy (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Gerald Hadleigh (gościnnie)
0.0 1995 Gareth (gościnnie)
10.0 1994 Andrew Winter
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Generał William Grant(gościnnie)
6.8 1992 Ken Rogers (gościnnie)
10.0 1990 Dr Roberts (gościnnie)
0.0 1987 Kelner (gościnnie)
7.9 1986 James Barnham-Smythe (gościnnie)
0.0 1983 Julian Midwinter
5.5
Rozważna i romantyczna
Sense and Sensibility
1981 Pułkownik Christopher Brandon
7.4 1981 Chief Superintendent Marston (gościnnie)
0.0 1979 Michael Carston
8.0 1979 Jeremy Burnham-Jones (gościnnie)
7.7
Zagubieni chłopcy
Lost Boys, The
1978 Crompton Llewelyn Davies
7.8 1977 Levin
8.7 1977 Logan Blake / Major Danby (gościnnie)
0.0 1974 Bob Blake
7.0 1972 Paul Hofmeester (1973) (gościnnie)
6.7 1971 Oficer medyczny (gościnnie)
6.8
UFO
1970 Bill Grant (gościnnie)
8.4 1965 Gawędziarz (gościnnie)
8.7 1954 Hermann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Swann filmy Robert Swann najlepsze filmy Robert Swann zdjęcia Robert Swann galeria Robert Swann biografia Robert Swann nominacje Robert Swann nagrody i wyróżnienia Robert Swann filmografia Robert Swann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.