Robert Stone
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Doyle
7.4
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011 Strażnik więzienny(niewymieniony w czołówce)
1.0 2011 Melon
8.5 2011 Gruby Carl
6.3 2010 Mężczyzna na saniach(niewymieniony w czołówce)
7.7 2006 Bramkarz / Got (gościnnie) (niewymien

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Stone filmy Robert Stone najlepsze filmy Robert Stone zdjęcia Robert Stone galeria Robert Stone biografia Robert Stone nominacje Robert Stone nagrody i wyróżnienia Robert Stone filmografia Robert Stone aktor Robert Stone reżyser Robert Stone scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.