Robert Rogalski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2012 Malinowski
5.6 2009 Dziadek Antoni
6.5
Hel
2009 Pielęgniarz Janek
6.7 2008 Ochroniarz (gościnnie) (niewymieniony
3.9 2008 Gangster wymuszający haracze (gościnnie)
7.1 2008 Dubler Tomasza Karolaka (gościnnie)
4.6 2007 Ochroniarz Koniecznego (niewymieniony w czołówce)
5.4 2006 (gościnnie)
5.7 2006 (gościnnie)
6.4 2006 Ochroniarz
4.5 2006 Mężczyzna wychodzący z ewakuowanego wieżowca (niewymieniony w czołówc
6.9 2004 Jakub Romański (gościnnie)
5.8 2003 Pacjent (gościnnie)
4.7 2001 Sąsiad Bielorza
6.0 1995 Pustak, pensjonariusz Domu Rencisty
6.7 1995
5.4 1992 Władysław, majster z firmy Wronika
7.3 1989 Zakonnik w pałacu Dezyderego Chłapowskiego
6.5 1988 Urzędnik USC (niewymieniony w czołówce)
7.6 1988 Oficer na naradzie u pułkownika (niewymieniony w czołówce)
7.3 1987 Prowadzący demonstrację robotniczą
6.5 1985 Szatniarz(niewymieniony w czołówce)
4.4 1984 "Kędzior", członek "teatrzyku"(niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 Tadeusz Spodzieja, uczestnik pogrzebu Jasińskiego, robotnik w FSO (go
5.7 1978 Dziennikarz Hammersten z "Zuricher Zeitung"(gościnnie)
7.1 1977 Listonosz w Labriet

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Rogalski filmy Robert Rogalski najlepsze filmy Robert Rogalski zdjęcia Robert Rogalski galeria Robert Rogalski biografia Robert Rogalski nominacje Robert Rogalski nagrody i wyróżnienia Robert Rogalski filmografia Robert Rogalski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.