Robert Rockwell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1992 Pan Cochran (gościnnie)
7.3 1990 Bill Beevis, ojciec Cindy Walsh (gościnnie)
9.2 1987 (gościnnie)
7.0 1986 Dziadek Hogan (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Wally Overmier (gościnnie)
6.8
E/R
1984 John Harrison (gościnnie)
7.6 1984 Ralph Flagg (gościnnie)
8.0 1983 Pan Wallace (gościnnie)
8.7 1983 Oscar Babcook (gościnnie)
8.6 1982 Jack Gorsky (gościnnie)
6.8 1981 Giles Taylor (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Członek załogi (gościnnie)
8.5 1979 Wujek Henry (gościnnie)
7.0 1979 Doktor (gościnnie)
7.0 1978 Tom Bishop (gościnnie)
7.7 1977 George MacArthur (gościnnie)
2.3 1972 Clayton Anderson (gościnnie)
7.1 1969 Tom Bennett
7.0 1968 Jack Scott (gościnnie)
7.5 1965 Profesor Rockwell (gościnnie)
8.5 1963 Sam Thompson (gościnnie)
10.0 1963 Norbert Thompson (gościnnie)
7.6 1962 (gościnnie)
10.0 1961 Prezenter wiadomości (gościnnie)
10.0 1960 Ed Matthews (gościnnie)
8.5 1960 Phillip Johns (gościnnie)
0.0 1959 Sam Logan
7.0 1957 Jason (gościnnie)
7.5 1957 (gościnnie)
6.0 1956 (gościnnie)
7.8 1955 Szef John Milde (gościnnie)
7.4 1955 Roger Philips (gościnnie)
6.0 1955 Profesor Amberson Adams (gościnnie)
7.7 1953 Stephen / Albert Dickens / Jeb Stewart (gościnnie)
6.5 1952 William Thorne (gościnnie)
8.0 1952 Jor-El (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)
10.0 1951 Jim Taylor (gościnnie)
9.0 1950 Don Kerby / Jack (gościnnie)
8.5 1949 Rick Merrill (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Rockwell filmy Robert Rockwell najlepsze filmy Robert Rockwell zdjęcia Robert Rockwell galeria Robert Rockwell biografia Robert Rockwell nominacje Robert Rockwell nagrody i wyróżnienia Robert Rockwell filmografia Robert Rockwell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.