Robert Ray Manning Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Sid
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Ochroniarz (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Lider oddziału SWAT (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Gerald (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Oficer Alex Taylor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Ray Manning Jr. filmy Robert Ray Manning Jr. najlepsze filmy Robert Ray Manning Jr. zdjęcia Robert Ray Manning Jr. galeria Robert Ray Manning Jr. biografia Robert Ray Manning Jr. nominacje Robert Ray Manning Jr. nagrody i wyróżnienia Robert Ray Manning Jr. filmografia Robert Ray Manning Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.