Robert Pugh
Data urodzenia: 1950-01-01
Miejsce urodzenia: Pontypridd, Walia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Maggie, 3 córki

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Tony Mack (gościnnie)
0.0 2011 Tony Mack (gościnnie)
8.1 2011 Tony Mack (gościnnie)
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Craster (gościnnie)
7.0 2010 Tony Mack (gościnnie)
7.3
Autor widmo
Ghost Writer, The
2010 Tony Mack (gościnnie)
8.6 2008 Tony Mack (gościnnie)
7.0 2007 Tony Mack (gościnnie)
7.6 2006 Tony Mack (gościnnie)
8.8
Proces norymberski
Nuremberg: Nazis on Trial
2006 Tony Mack (gościnnie)
7.7 2006 Tony Mack (gościnnie)
8.3
Królowa dziewica
Virgin Queen, The
2005 Tony Mack (gościnnie)
8.9
Doktor Who: Ściśle tajne
Doctor Who Confidential
2005 Tony Mack (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Tony Mack (gościnnie)
0.0 2004 Tony Mack (gościnnie)
8.1 2004 Tony Mack (gościnnie)
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Tony Mack (gościnnie)
0.0 2000 Tony Mack (gościnnie)
8.0 2000 Tony Mack (gościnnie)
0.0 1997 Tony Mack (gościnnie)
7.8 1997 Tony Mack (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Tony Mack (gościnnie)
6.0 1997 Tony Mack (gościnnie)
0.0 1995 Tony Mack (gościnnie)
6.0 1995 Tony Mack (gościnnie)
7.3
Ksiądz
Priest
1994 Tony Mack (gościnnie)
6.6 1993 Tony Mack (gościnnie)
7.0 1991 Tony Mack (gościnnie)
7.9 1987 Tony Mack (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Tony Mack (gościnnie)
9.5 1982 Tony Mack (gościnnie)
6.6
Nocny jastrząb
Nighthawks
1981 Tony Mack (gościnnie)
8.0 1979 Tony Mack (gościnnie)
1.0 1975 Tony Mack (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Pugh filmy Robert Pugh najlepsze filmy Robert Pugh zdjęcia Robert Pugh galeria Robert Pugh biografia Robert Pugh nominacje Robert Pugh nagrody i wyróżnienia Robert Pugh filmografia Robert Pugh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.