Robert Pine
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
5.0 2010 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.7 2009 Gerry Finnegan (gościnnie)
8.1 2009 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.8 2008 Szeryf Golightly (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Tom Mitchell (gościnnie)
7.9 2008 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.5 2007 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.5 2006 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.8 2005 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dr Delson (gościnnie)
0.0 2004 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.8 2001 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Basil (gościnnie)
7.3 2001 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.5 1999 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.0 1999 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.6 1997 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
9.0 1996 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.6 1995 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.0 1995 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.1 1994 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.8 1994 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.6 1992 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.2 1992 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.1 1991 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.5 1991 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
10.0 1991 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.3 1990 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.7 1989 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
5.7 1989 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
9.2 1987 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
5.7 1986 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.5 1985 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.0 1984 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
10.0 1983 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.3 1983 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.2 1982 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
5.7 1978 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.8 1977 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
10.0 1976 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.6
Jeden mały Indianin
One Little Indian
1973 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.0 1973 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.7 1971 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
4.5 1970 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.7 1969 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.6 1969 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.9 1968 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.2 1968 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
10.0 1967 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.0 1967 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.2 1967 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.0 1965 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.2 1965 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.4 1965 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
10.0 1963 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
8.0 1963 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.2 1962 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.6 1962 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.4 1959 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
7.4 1955 Ojciec Mickey'a (gościnnie)
6.5 1952 Ojciec Mickey'a (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Pine filmy Robert Pine najlepsze filmy Robert Pine zdjęcia Robert Pine galeria Robert Pine biografia Robert Pine nominacje Robert Pine nagrody i wyróżnienia Robert Pine filmografia Robert Pine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.