Robert Pierce
Data urodzenia: 1952-10-01
Miejsce urodzenia: Santa Monica, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Frank Henley (gościnnie)
7.6 2001 Dr Shapiro (gościnnie)
4.6 2000 Frank Henley (gościnnie)
6.7
Ziemia poza prawem
No Man's Land
1987 Frank Henley (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Frank Henley (gościnnie)
8.5 1986 Frank Henley (gościnnie)
0.0 1982 Frank Henley (gościnnie)
5.7 1978 Frank Henley (gościnnie)
6.8 1977 Frank Henley (gościnnie)
7.8 1976 Frank Henley (gościnnie)
7.9 1974 Frank Henley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Pierce filmy Robert Pierce najlepsze filmy Robert Pierce zdjęcia Robert Pierce galeria Robert Pierce biografia Robert Pierce nominacje Robert Pierce nagrody i wyróżnienia Robert Pierce filmografia Robert Pierce aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.